2024. május 28., Emil Csanád

Környék ügye

#fidesz #brüsszel #európai uniós támogatás #pétervására #eged istván

50 milliós brüsszeli támogatásból épített a pétervásárai polgármester kacsalábon forgó szálláshelyet - VIDEÓ

Csarnó Ákos 2023.01.23. 18:25

 

Hadházy Ákos országgyűlési képviselő járt utána és belefutott a betegszabadságán lévő de pont ott takarító polgármesterbe, Eged Istvánba. Erről az eseményről videót is készített és pár meglátását és véleményét is megosztotta a közösségi oldalán.

Az lehet, hogy nem történt (lopás), de az biztos, hogy egy újabb példáját látjuk annak, hogy Orbánék hogyan fizetik ki az embereiket a gaz Brüsszel pénzéből. A luxusvillának kinéző „falusi szálláshely” egyébként valóban működik szállásként is, foglalható a szallas.hu oldalon, és van néhány pozitív visszajelzés is. A polgármester egyelőre nem ott lakik, bár mint láttuk, ott tölti a betegszabadságát. Persze, azt is jó tudni, hogy ezeket az EU-s projekteket csak öt évig kötelező fenntartani, utána nyugodtan lehet azt mondani, hogy befuccsolt a vállalkozás, inkább használjuk lakásként...

 

 

 

indexkép: szallas.hu

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Eger és környéke fotókon csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló