Megújult a Gombosi Pálinkafőző kóstolóterme

A Gombosi Pálinkafőző 2006-os működésének kezdete óta már sokat változott. Az üzem az akkori időszak legnagyobb zöldmezős beruházása volt, ami a kategóriájában létezett. Így válhatott Magyarország egyik legnagyobb kapacitású és legmodernebb technológiájával ellátott pálinkafőző üzemévé, aki a saját 260 ha-os gyümölcsfa ültetvényéről, válogatott, lédús gyümölcsökből főzi a hungarikum pálinkákat.
A tavalyi évben, a 40 fő befogadó képességű kóstolóterem került felújításra. A családi, baráti és céges rendezvényeknek helyet adó terem egy teljesen felszerelt konyhával büszkélkedhet, ami megfelel a kényelmes és kultúrált étel előkészítés és főzés igényeinek. A nagyterem egyik oldalába beépítésre került egy modern, letisztult formákkal rendelkező bárpult, ahol a kóstolás után további különlegességeket találnak a hozzánk látogató vendégek. A díjnyertes pálinkák mellett a félig fedett kültéren lehetőség van a régi főzési hagyományok kedvelőinek bográcsozásra és kemencében való sütésre.
A kóstolóteremben vetítési lehetőség is van, így mód nyílik a céges rendezvényeken való prezentációk megtartására, és beszélgetésekre.
A külvilág zajától messze található, festői környezet ideális helyszínéül szolgál bármilyen rendezvénynek. Üzemlátogatással egybekötött pálinkakóstolóért keressen minket bizalommal a weboldalunkon megadott elérhetőségeken!
A Gombosi Pálinkafőzőt üzemeltető Gödöllői Tangazdaság Zrt 1992 óta működik mint részvénytársaság, 100%-ban magyar tulajdonú, központja Kartalon van. Fő tevékenysége a mezőgazdaság, Kartal és Hatvan térségében összesen közel 5000 hektár földterületen gazdálkodik.
A Gasztro rovatunk támogatója a Gombosi Pálinkafőző prémium kategóriás termékeivel emelheted az események színvonalát! Látogass el a honlapra és rendelj még ma a magyar ahgyományoknak megfelelő gyümölcsökből készült párlatok közül! Fogyaszd örömmel de felelősséggel!
Ne maradjon le a legfrissebb hírekről, kövessen bennünket az EGRI ÜGYEK Google Hírek oldalán!