2024. július 24., Kinga Kincső

Eger ügye

#útlezárás #ünnepség #október 23

Útlezárások az ünnep alatt Egerben!

Csarnó Ákos 2023.10.20. 09:16

 

Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Nemzeti Ünnepünk alkalmából városi díszünnepséget tart 2023. október 23-án, melynek keretében koszorúzást tartanak 11 óra 50 perc körül az egri Hatvani kapu téren.

 

A rendezvény zavartalanságának biztosítása érdekében 2023. október 23-án várhatóan 11 óra 40 perc és 13 óra között az alábbi rendőri forgalomirányításra számíthatnak a gépjárművezetők:

A Pyrker téren a Kossuth Lajos útról balra kanyarodó forgalmi sáv zárása és a forgalom tovább terelése a Törvényház út irányába.

A Törvényház út irányából érkező forgalom elől a jobbra kanyarodó forgalmi sáv lezárása és a forgalom tovább terelése a Kossuth Lajos út irányába.

A Deák Ferenc - Klapka György út kereszteződésében a Klapka György útról érkező forgalom elterelése balra a Deák Ferenc útra.

A Deák Ferenc - Klapka György út kereszteződésében a Deák Ferenc úton a Vasútállomás irányából érkező forgalom elterelése jobbra a Klapka György útra.

A Szvorényi - Deák Ferenc utak kereszteződésében a Szvorényi útról érkező forgalom balra kanyarodó sávjának zárása és a forgalom elterelése jobbra a Deák Ferenc útra, vagy egyenesen a Klapka György út irányába.

A Telekessy út - Trinitárius út kereszteződésében a Telekessy út forgalmának zárása.

 

A rendőrség kéri a gépjárművezetők türelmét és fokozott óvatosságát!

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló