2021. november 28., Stefánia

Eger ügye

Ünnep, hőség, nem túl sok politikus és egy alkalmatlankodó táncos – VIDEÓ a Dobó térről

EÜ/Domán Dániel 2019.11.30. 00:00

Így telt az állami ünnep Eger főterén.

 

Az augusztus 20-i városi ünnepség délután a Dobó téren térzenével kezdődött, ahol az Egri Obsitos Fúvószenekar játszott a nagy melegben. Előadásukat egy kissé bódult állapotban lévő hölgy zavarta meg, akit többször is rendre utasítottak, végül közterület-felügyelők és járőrök segítségével sikerült lenyugtatni a kedélyeket.

 

Fekete Bori éneke után Mirkóczki Ádám polgármester ünnepi beszéde következett, amiket a városi kitüntetések átadása követett. Az ünnepségen az alpolgármestereken kívül nem vettek részt sem az Egységben a Városért, sem a Fidesz-KDNP közgyűlési frakciójának tagjai. Azt persze nem tudjuk, hogy igazolt hiányzásról volt-e szó, mindenesetre a hőség ellenére az eseményre kilátogató, nem túl nagy számú közönségben a hiányuk valószínűleg nem keltett megütközést.

 

 

Itt a névsor, őket díjazta Eger augusztus 20-án

A város legjobb pedagógusainak, egészségügyi és más területeken dolgozó szakembereinek munkáját ismerte el az önkormányzat a nemzeti ünnep alkalmából. Csaknem húszan vehettek át elismerést augusztus 20-án a Dobó téren - írja az egri önkormányzat honlapja. Mirkóczki Ádám polgármester ünnepi köszöntője után idén - rendhagyó módon - az állami ünnep alkalmából került sor a pedagógus napi kitüntetések átadására.

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló