2022. május 27., Hella

Eger ügye

#egerplusz #eger #turizmus #videó #pályázat #fotó

Van egy jó fotója vagy videója Egerről? Akár azzal is reklámozhatják majd a várost!

2021.03.19. 14:53

Fotó- és videópályázaton keresik a legjobb felvételeket az Egert népszerűsítő turisztikai újranyitási kampányhoz.

Újra Eger címmel fotó- és videópályázatot hirdet a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Eger Városi Turisztikai Nonprofit Kft., hogy helyi lakosokkal és korábbi látogatókkal együttműködve indíthassák újra a város turizmusát – tájékoztatta portálunkat Törőcsik Gábor, Eger turisztikai szervezetének ügyvezetője.

A kooperációban megvalósuló pályázat keretében rövid, maximum 60 másodperces videófilmeket és turisztikailag releváns fényképeket várnak a résztvevőktől. A beérkezett pályaművek közül a legjobbak az Egert népszerűsítő turisztikai újranyitási kampányban is megjelenhetnek.

Törőcsik Gábor közlése szerint a turisztikai újranyitás alkalmával személyes hangvételt szeretnének használni.

A lezárás időszaka mindannyiunk számára nehéz, és mostanra alighanem minden egri lakos egy emberként várja, hogy ismét benépesüljenek az utcák, visszatérjenek a turisták és visszakapjuk a korábban megszokott életünket. A kihirdetett pályázattal ennek a közös vágyakozásnak szeretnénk hangot adni. Azt szeretnénk megmutatni, hogy Eger több mint egy turisztikai desztináció, egy élő és érző város, ahol a helyieknek ugyanolyan örömteli pillanat, amikor megérkezik hozzánk egy turista, mint magának az utazónak. Azt szeretnénk, ha az „Újra Eger” pályázat résztvevői személyes perspektívájukból mutatnák meg, hogy mit szeretnek a városban, ők mit mutatnának meg ismerőseiknek a hevesi megyeszékhelyből.

– fogalmazott.

fotós-pixabay
Fotó: pixabay.com

 

File Sándor, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára hangsúlyozta: széles körű szakmai együttműködést kívánnak létrehozni annak érdekében, hogy a turizmus nyitását követően Eger város idegenforgalmi élete, az ide látogató vendégek száma minél dinamikusabban növekedhessen. Erre szerinte biztató alapot nyújt az, hogy egy szakmai kutatás a közelmúltban megállapította: a magyar lakosság kétharmada belföldi nyaralásban gondolkodik, melynek nyolc kiemelt célpontjából három Heves megyében található, az egyik Eger.

Ezt a versenyelőnyt kívánjuk kihasználni a fentebb megjelölt célok érdekében úgy, hogy jól összerakott, célzott fizetett online marketing kampányt valósítunk meg. A mai marketing trendeknek megfelelően hitelesnek tartjuk, ha a tartalmakat az Egerben élő emberek által készített pályaművekből állítjuk elő.

– összegezte a pályázat célkitűzését.

 

Az Újra Eger pályázat keretében összesen három kategóriában várnak videókat és fotókat:

– Egri hangulat
– Bor-gasztronómia
– Program/élmény/szálláshely

 

A beérkezett pályaművek közül minden kategóriában zsűri és közönségdíjasokat is hirdetnek. A nyereményeket Eger város turisztikai és vendéglátás szektorának vállalkozói közössége ajánlja fel, ezzel is tovább erősítve az összefogást.

 

A pályaművek beküldési határideje 2021. április 12. A pályázat részletei a visiteger.com turisztikai honlapon olvashatóak, valamint itt lehetséges nevezni is.

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló