2021. szeptember 28., Vencel

Eger ügye

#egerplusz #eger #egri csillagok sétánya #tordai teri

Tordai Teri tiszteletére avatnak díszkövet pénteken az Egri Csillagok Sétányán

Barna Benedek 2021.09.01. 12:59

A színésznő is jelen lesz az ünnepélyes eseményen.

 

Ahogy arról portálunk is hírt adott, idén újabb díszkövekkel gazdagodik az Egri Csillagok Sétánya, amely az életművükkel a város fejlődését és hírnevének erősítését segítő személyiségek előtt tiszteleg. Legközelebb Tordai Teri Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő és Sike András olimpiai bajnok birkózó, edző kap csillagot.

 

Az egerhirek.hu szerdán arról számolt be, hogy Tordai Teri díszköve csütörtökön fog a helyére kerülni, és szeptember 3-án, pénteken 16.00 órától fogják avatni, a színésznő jelenlétében. Az eseményen beszédet mond majd Forgó János, a hírességek sétányát életre hívó Eger Sikeréért Egyesület elnöke.

tordai teri mti
Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Forgó János korábban úgy nyilatkozott, hogy a megrongálódott, korábban elhelyezett csillagokat is cserélik, egységesített arculatot alakítanak ki.

 

A 2018 novemberében, az Érsek utca Dobó tér felőli végén felavatott sétányon az elmúlt években Kovács Kati énekesnő, vízilabdás olimpikonok, Törőcsik Mari színművésznő és dr. Ringelhann György, Eger szabadon választott polgármestere kaptak csillagot. 

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló