2021. május 11., Ferenc

Eger ügye

#eger #koronavírus #fertőzöttek

Több mint félezren aktív koronavírus-fertőzöttek Egerben, a megyei betegek negyede itt él

2021.04.23. 16:34

A járvány kezdete óta 19 518 Heves megyében tartózkodó fertőzöttet regisztráltak. Jelenleg 2 179 aktív koronavírusos beteg tartózkodik megyénkben, Egerben 557 fertőzött személy van - közölte Nyitrai Zsolt az Eger Hírekkel. A fideszes országgyűlési képviselő szerint mára országosan 3,5 millióan kapták meg legalább az első oltásukat, jövő héten pedig a 4 milliós átoltottsági szintet is átlépjük.

nyitrai zsolt mti 2

– Heves megyében a jövő hét szerdáig tartó oltási hét végére közel 100 ezer lehet azoknak a száma, akik legalább az első oltásukat megkaphatták. Az országos oltottsági adatoknak megfelelően életbe léphet a védelmi intézkedések feloldásának következő fokozata. Szombattól kinyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai és a kijárási tilalom kezdete este 11 órára tolódik. A járvány harmadik hulláma még nem ért véget, ezért továbbra is fontos az oltásra való regisztráció – tette hozzá Nyitrai Zsolt.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló