2024. május 23., Dezső

Eger ügye

#Eger #városháza #választás2024eger #orosz lászlóné ibolya

Szaporodnak a fideszes polgármester jelöltek Egerben: Orosz Lászlóné függetlenként indulna a város vezetéséért

Csarnó Ákos 2024.04.05. 21:30

De tényleg.

 

 

Vágner Ákos (FIdesz 1.0) és Oroján Sándor (Fidesz 2.0) bejelentkezése után űelindulna a június 9-i önkormányzati választáson polgármester-, illetve képviselő-jelöltként Orosz Lászlóné Ibolya is, aki jelenleg a - nevében - Fidesz-KDNP frakcióvezetője a Közgyűlésben.

Úgy fogalmazottí, hogy „Eger első női polgármestereként célom egy sikeres, értékeire büszke város építése. Szakmai hozzáértésem, két évtizedes önkormányzati tapasztalatom megteremti az összhangot és az egyetértést. Egri vagyok. Találkozunk a boltban, a piacon vagy egy kávézóban. Okleveles közgazdászként tudom, hogy sikeres várost csak előrelátó, elemző gondolkodással lehet építeni. Az egrieknek tiszta levegőre van szükségük a mindennapokban és a közéletben egyaránt. Ez a küldetésem, ez a célom.”

A sajtótájékoztatón arra is kitért. hogy ugyan lett volna lehetősége szervezeti támogatással indulni, de a független indulás mellett döntött. Szerinte minden képviselő arra tesz esküt, hogy Egerért, az egriekért dolgozik, nem pártért, jelölő szervezetért. Ugyanakkor a körzetekben indulhatnak hozzá hasonló gondolkodású független jelöltek. A Fidesz logót, illetve a KDNP logót így biztosan nem kapja meg.

 

Végül kijelentette, hogy nem az ígéretekben hisz, hanem abban, ki hogyan dolgozott, és a kampányban nem célja mások bántása.

 

indexkép: Orosz Lászlóné Ibolya facebook

 

Támogasd adód 1%-val a hatalomtól független újságírást!

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adószám: 19294571-1-18.

Köszönjük!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló