2024. február 24., Szökonap

Eger ügye

#felújítás #várállomás

Rövid időre lezárják a Vécseyvölgy utcai vasúti átjárót


A Nemezeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közleményben tájékoztatott, hogy a Várállomásnál a vasúti átjárót lezárják.

A 2504. j. út - Gárdonyi u. csomópontjának átépítési munkálatai befejeződtek, kisebb forgalomtechnikai munkálatok (közlekedési jelzőtábla kihelyezések, burkolati jelek felújító festése) még zajlanak.

 

A vasúti átjáró, illetve a környezetében a vasúti pálya átépítésre került, azonban az utolsó munkafázist, a jótállási vágányszabályozást még el kell végezni, ehhez 2022. november 7-én 16.00 órától 2022. november 8-án 06.00 óráig le kell zárni a Vécseyvölgy utcai vasúti átjárót.

Az átjáró környezetében lévő közutaknál egyéb ideiglenes forgalomkorlátozási munkák nem várhatóak, a vasúti átjárón viszont nem lehet sem gépjárművel, sem gyalogosan közlekedni.

 

A Noszvaj felől érkező forgalmat a belváros felé irányítják a Gárdonyi Géza – Bástya – Mekcsey István utcán keresztül, illetve a belváros felől is ez az útvonal (Mekcsey István – Bástya – Gárdonyi Géza u.) használható.

 

A fejlesztés a Technológiai és Ipari Minisztérium (jogelőd: Innovációs és Technológiai Minisztérium) megbízásából, a NIF Zrt. beruházásában hazai forrásból valósul meg.

 

indexkép: nif.hu

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló