2022. október 6., Brúnó Renáta

Eger ügye

#eger #általános iskola #rendőr #diák

Rendőrökkel töltöttek el egy délutánt az egri diákok (FOTÓK)

Székely Zoárd 2021.11.12. 11:08

Megismerhették a rendfenntartók munkáját.

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem Gyakorló Általános Iskolája által szervezett „Egészségnevelési hét” elnevezésű program keretében 2021. november 11-én délután a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság érdekes és hasznos programmal jelent meg a rendezvényen.

4_288

Közlekedésbiztonsági előadást tartott a Heves Megyei Baleset-megelőzési Bizottság munkatársa egy robot segítségével több osztály részére, akik hasznos tanácsokat kaptak a biztonságos gyalogos, kerékpáros és utaskénti közlekedéssel, illetve a láthatóság fontosságával kapcsolatban.

1_4878

Emellett a tanulók gyakorlati foglalkozás keretében próbálhatták ki az egri rendőrök által felügyelt gokart és kerékpáros ügyességi pályát, továbbá a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi technikusai lehetőséget biztosítottak a nyomrögzítő tevékenység megismerésére és helyszínelő busz megtekintésére.

2_3349

3_2806

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló