2021. April 11., Leó Szaniszló

Eger ügye

#eger #heves megye #eszterházy károly egyetem #vállalkozás

Örökbe fogadnák a bajba került egri és Heves megyei vállalkozásokat az Eszterházy hallgatói

2021.3.23. 10:33

Szakmai támogatással segítenék a koronavírus-járvány miatt bajba került cégeket az egyetem diákjai.

Virtuális örökbefogadással segít a turizmus-vendéglátás szektor nehéz helyzetbe került Heves megyei vállalkozásainak az Eszterházy Károly Egyetem - írta közleményében az egyetem.

 

A koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek nagy mértékben sújtják a turizmus-vendéglátás ágazat szereplőit, ezért az Eszterházy Károly Egyetem Turizmus Tanszékének tanszékvezetője, Domjánné Dr. Nyizsalovszki Rita kezdeményezésére a tanszék oktatói, hallgatói úgy döntöttek, segítséget kínálnak a Heves megyei vállalkozásoknak ebben az embert próbáló időszakban. Az intézmény hallgatói – oktatói felügyelettel – virtuálisan örökbe fogadhatnak egy-egy kis- vagy közepes vállalkozást, szolidaritást vállalva velük, s szakmai támogatást nyújtva helyzetük javításához.

A munka önkéntes, a hallgatók maguk választhatják ki a támogatni kívánt szolgáltatókat, akiket felkeresnek, hogy felkínálják tudásukat, lehetőségeiket. Nem vállalják át a marketingtevékenységet, de a többi között közösségi média aktivitásokkal, figyelemfelhívó akciókkal, egyéni ötletekkel, szakmai javaslatokkal igyekeznek hatékony segítséget nyújtani.

Hiszünk abban, hogy a kezdeményezés elmélyíti a kapcsolatot a szolgáltatók és az egyetem között, s amely révén az eszterházys hallgatók, a jövő turisztikai szakemberei jobban megismerhetik a megye vállalkozásait, közösséget vállalva velük. Bízunk abban, hogy vállalkozások számára a nehéz helyzetben nyújtott segítő kéz nem „csak" gazdasági hasznot, de lelki támogatást is jelent.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló