2022. január 28., Károly Karola

Eger ügye

#egerplusz #eger #jótékonyság #filmvetítés #eger lions club #cinema agria

Még jótékonykodhatunk is azzal, hogy jegyet veszünk ezekre a filmvetítésekre Egerben

Barna Benedek 2021.12.02. 12:39

Hátrányos helyzetű gyermekek kirándulhatnak a befolyt összegből.

 

A Cinema Agria és az Eger Lions Club közös projektje keretein belül tartanak jótékonysági filmvetítéseket az Agria Parkban lévő moziban. A jegybevételt az egri és környékbeli hátrányos helyzetű gyermekek kirándultatására létrehozott projektje számára ajánlják fel – számolt be honlapján az egri jószolgálati szervezet.

 

A délelőtti vetítés gyerekeknek szól, a délután pedig egy közönségkedvencet vetítenek. A következő filmvetítések december 5-én (vasárnap) lesznek: délelőtt 10 órától az Énekelj! című mesére ülhetünk be, majd 16 órától a Gravitáció című drámát adják.

 

 

 

"Az adventi időszakot tökéletes alkalomnak érzem arra, hogy a családok gyermekeikkel együtt segíthessenek egy ilyen fontos jószolgálati kedvezményezést, és akár beszélgethessenek is arról hogyan lehet a kevésbé szerencsés helyzetben lévők számára örömet okozni. Idén több mint száz valamilyen szempontból hátrányos helyzetű gyermek kirándulását valósíthattuk meg, a cél, hogy jövőre is legalább ennyi örömet szerezhessünk" – nyilatkozta Nagy Ádám, az Eger Lions Club elnöke.

 

 

Berényi Tamás, az Agria Film Kft. ügyvezetője a jótékonysági akció kapcsán úgy fogalmazott: "Örömmel és nagy várakozásokkal hívtuk létre közös projektünket a Lions Club-bal, bízom benne minél több látogatója lesz a vetítéseknek, melynek köszönhetően még több gyermek kirándultatását tudják megoldani jövőre. Izgalmas a részese lenni egy ilyen összefogásnak, igyekszünk olyan filmeket válogatni mely megtalálja a közönségét."

 

(Indexfotó: pexels.com – Képünk illusztráció)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló