2024. április 19., Emma

Eger ügye

#egerplusz #eger #szilveszter #ünnepség #koncert #lézershow

Lézershow, koncert, lemezlovasok fellépései: ilyen lesz a szilveszter Eger főterén

Barna Benedek 2021.12.28. 12:10

Mutatjuk a részletes programot!


Bár az év végi rendezvényeket nem korlátozták (az aktuális szabályozás annyit köt ki, hogy 500 fő feletti rendezvények csak védettségivel látogathatók), több városban is úgy döntöttek, hogy nem tartanak ünnepséget szilveszterkor. Egerben ellenben lesz városi ünnepség, a tűzijáték viszont idén elmarad (miután az erről tartott szavazáson a helyiek így döntöttek), helyette lézershow lesz.

 

Az EgerInfo oldalon megjelent beharangozó szerint a szilveszteri programok 20:00-kor kezdődnek. Dj Pepe nyitja meg a bulit, őt követi a lemezlejátszók mögött Dj Hütter. Utánuk a Spy The Ghost, a 2000-es évek ikonikus lemezlovasa lép fel, majd 23:15-től visszautazhatunk az időben a retro discokorszakba Zoltán Erika közreműködésével. A koncertet követi a lézershow, amelynek végeztével a visszaszámlálás után belépünk az új évbe, és Dj Hütter foglalja vissza a színpadot hajnali 1-ig.

laser-light-g00e136ba8_
Fotó: pixabay.com (Képünk illusztráció)

Az egész estés program ideje alatt az elmúlt hetekben megszokott adventi finomságokkal várják majd az árusok az érdeklődőket.

 

A részletes program az alábbiak szerint alakul: 

 

20:00 Dj Pepe
22:00 Dj Hütter
22:30 Spy the Ghost
23:15 Zoltán Erika
23:50 Lézershow
00:00 Dj Hütter
01:00 Térzene

A részvétel ingyenes, de védettségi igazolványhoz kötött,

elfogadják a kártyát és a védettségit igazoló EESZT applikációt is. A szervezők közlése szerint 18:00 után a rendezvény területén már csak védettségi igazolvánnyal lehet bent lenni, melyet a már téren tartózkodó vendégek esetén is ellenőrizni fognak.

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló