2022. augusztus 8., László

Mindenki ügye

#tűzijáték #koronavírus

Több városban is elmarad a szilveszteri tűzijáték

Nagy Donát 2021.12.28. 07:12

Bár a kormány nem vezetett be korlátozásokat, sokan inkább otthon ünnepelnek.

Debrecenben, Miskolcon és Szegeden is elmaradnak a szilveszteri városi ünnepségek és tűzijátékok, bár a kormány nem vezetett be korlátozásokat az év végére – értesült az rtl.hu.

Azt írják, jelenleg csak egyetlen korlátozás vonatkozik az év utolsó napjára: az 500 fő feletti rendezvények csak védettségi igazolvánnyal látogathatók.

fireworks-4768501_1280
Illusztráció, fotó: Pixabay

 

Debrecen önkormányzata ennek ellenére úgy döntött, hogy bár a kormány nem korlátozza a szilveszteri rendezvényeket, ők megteszik a szükséges lépéseket.

Idén sem tudunk rendezvényeket tartani a főtéren, tehát sem tűzijáték, sem pedig egyéb rendezvény nem tud megvalósulni Debrecenben

– fogalmazott Puskás István, a város alpolgármestere.

 

Miskolc önkormányzatának szóvivője, Petruskó Norbert pedig arra kérte a város lakosságát, hogy szűk körben ünnepeljenek a járványhelyzet miatt. De Szegeden is elmarad a szilveszteri ünnepség, Pécsen pedig csak tűzijátékot tartanak. 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló