2021. March 3., Kornélia

Eger ügye

Kitörtek a karanténból és elfoglalták iskolájukat az egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium diákjai – VIDEÓ

2020.12.9. 11:26

Mozgalmas és látványos videóklippel csábítják a fiatalokat az intézménybe, valamint a koronavírus-járvány nehézségei is szóba kerülnek az imázsfilmben.

 

Online sajtótájékoztatón mutatta be a sajtónak az egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium igazgatója, Rázsi Botond azt a Domán Dániel által készített videóklippet, amelynek segítségével akarnak minél több fiatalt arra bírni, hogy az intézménybe felvételizzenek. 

 

Az Egriszín cikke szerint az igazgató elmondta, tudatosan választották azt, hogy közvetlenül a leendő diákjaikhoz juttatják el az üzenetet, mert szerinte a Szilágyi az az iskola, ahol az őszinteség az egyik legfontosabb érték. Őszinték a tanárok egymással, a diákokkal, a diákok is egymással és a tanárokkal. Szerinte ez olyan erő, ami Szilágyit nem csak az egyik legjobb gimnáziummá teszi, de a legsikeresebbé is.

 

A kisfilm fő témája alapvetően a koronavírus-járvány, illetve azok a nehézségek és kihívások, amelyekkel a középiskolásoknak meg kellett küzdeniük, például az otthoni tanulással vagy a bezártsággal. 

 

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló