2024. július 14., Örs Stella

Eger ügye

#mozi #végvári vitézek tere #kertmozi

Ingyenes Kertmozi a patakpartján, a Végári Vitézek terén

2024.06.25. 07:37

 

Egy estére a város legnagyobb és leghangulatosabb mozijává alakul a Végvári Vitézek tere. Az Eger-patak partján június 28-án, péntek este két filmet is vetítenek, melyek bármely korosztály számára kellemes kikapcsolódást ígérnek.

 

 

Az óriás Ledfalon este 7 órától a Wonka című családi kalandfilmet nézhetik meg a térre látogatók. Willy Wonka izgalmas, szórakoztató és tanulságos története garantáltan leköti a kisgyermekes családokat, de még az idősebb korosztályt is.

 

Majd 9 órától a ’80-as évek leghíresebb zenekarának dalaira, az ABBA slágerekre épülő Mamma Mia! filmet vetítik. A romantikus sztori, a jó zenék, csodálatos görög helyszínek és kiváló színészek biztosítják, hogy ezen a nyári estén, a barokk belvárosban kikapcsolódhasson a néző.   

 

A helyszínen friss popcorn, nachos, hot-dog, valamint hideg üdítők, sör és a legjobb egri borokból készült fröccsök is kaphatóak lesznek.

 

A mozizáshoz a kényelem is elengedhetetlen: a lépcsősoron kialakított nézőtéren párnákon lehet elhelyezkedni, de rendelkezésre állnak asztalok és padok is.

 

A rendezvény látogatása ingyenes!

 

Az eseményről ezen a linken tájékozódhatnak.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló