2024. március 3., Kornélia

Eger ügye

#Eger #turizmus #nők lapja

Eger lett 2023 legjobb turisztikai városa 

2023.12.06. 09:56

 

Idén első alkalommal hirdették meg a Nők Lapja Travel Awards versenyt, ahol városok, szállodák, utazási irodák és vendéglátóhelyek neveztek, hogy elnyerjék a legjobbnak járó elismerést.  

 

A nőklapja.hu-n zajló, három héten át tartó szavazáson végül több mint 20 000 olvasó tette le voksát a korábbi utazási tapasztalatai alapján. "Turisztikai városok" kategóriában Egerrel együtt összesen 10 hazai desztináció vett részt a megmérettetésben. A beérkezett szavazatok összesítését követően a verseny végeredményét december 6-án hirdették ki: 

 

Eger lett 2023 legjobb turisztikai városa! 

 

Az elismerés egyfajta megtisztelő visszaigazolását mutatja Eger népszerűségének a hazai utazók körében. Városunk egész évben a legkedveltebb belföldi desztinációk közé tartozik, a nyári és őszi időszakot követően így a tél beköszöntével is jelentős érdeklődés övezi Eger turisztikai kínálatát. 

 

A Nők Lapja Travel Awards nevezést és a versenyhez kapcsolódó, Egert népszerűsítő országos kampányt az Eger Városi Turisztikai Kft. végezte. A Kft. szakemberei köszönik az Egert szerető vendégek és helyi lakosok szavazatait, illetve a turisztikai szolgáltatók aktív közreműködését is a város ajánlásában! A Nők Lapja Travel Awards szép példája volt, hogy városunk jóhíréért milyen széleskörű összefogás jöhet létre. 

 

Gratulálunk, Eger! 

 

 

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs így.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló