2024. július 20., Illés

Eger ügye

#mirkóczki ádám #városháza #momentum #farkas attila #keresztes zoltán #minczér gábor #elkerülő út

Buzi, hazug szar - megint nagyot gurítottak az egri ún. városvezetők

Csarnó Ákos 2024.04.30. 15:10

De most a polgármester mellé beszállt Minczér Gábor alpolgármester is, a Momentumba álltak bele

 

Ígéretéhez híven a szivárogtató újabb hanganyagot töltött fel az internetre. A korábbiakhoz hasonlóan ezen is Mirkóczki Ádám hallható, de társaságában most már a két alpolgármestere is megszólal. A korábbi „Danny Bluet már a neve miatt megölném” felvételhez képest finomodott a hangnem, de buzizás és szarozás elhagyta a polgármester és Minczér Gábor száját is.

 

 

 

A felvételen Mirkóczki Ádám beszélget Minczér Gábor és Farkas Attila alpolgármestereivel arról, hogy ki mit mondjon egy akkoriban következő sajtótájékoztatón, aminek a témája az egri elkerülő út volt. Annak idején az a témától is hangos volt a város.

 

Ezen a hangfelvételen Mirkóczkiék azt sérelmezték, hogy a Momentum képviselője útügyi önkormányzati biztosként dolgozhatott, amit a helyi fideszes képviselők is megszavaztak, élükön Oroján Sándor akkori frakcióvezetővel.

 

Mirkóczki elmondja, hogy levelet kapott Keresztes Zoltántól (az ő egyéni választókörzetébe tartozó Olasz utcai parkoló megépítésével kapcsolatban). Mirkóczki alpolgármestere jelzi, hogy válaszolni fog a polgármester nevében. Az a parkoló azóta sem készült el pedig eltelt közel két év – a szivárogtató szerint. A parkoló ügye miatt Mirkóczki szerint Keresztes Zoltán egy buzi, Minczér Gábor pedig hazug szarnak nevezi a képviselőtársát.

 

Mirkóczkiék szerint a Lőcsei Lajos momentumos országgyűlési képviselő is hazudik, mert nem néz utána a dolgoknak, nem tájékozódik, megvezetik az egész Momentum pedig Jánosival együtt hiteltelen.

 

A szivárogtató ugyan negyedik hangfelvételként utal erre a hanganyagra, ami annyiban furcsa, hogy az első hanganyag, amiben a polgármester az adatkérések megtagadásnak lehetőségeiről beszélt még nem külön, egyszerre több internetes médiumnak lett megküldve hanem "csak" a közösségi oldalra került ki. Ezzel szemben az „Danny Blue-t már a neve miatt megölném” és a „Helyi médiát kell közpénzből kiépíteni” felvételek után ez „csak” a harmadik.

 

Viszont ha a szivárogtató ígéretét betartja, akkor az a választásokig előttünk álló időszakban 8-9 db további hangfelvétel várható, hetente legalább egy.

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló