2024. május 23., Dezső

Eger ügye

#mirkóczki ádám #városháza #danny blue

Mirkóczki: Danny Blue-t már a neve miatt is "lejjebb helyezné" , Danny blue: Mirkóczki sértő és aggasztó

Csarnó Ákos 2024.04.17. 18:29

Van még hova süllyedni?

A napokban egyre több hangfelvétel lát napvilágot mind országosan, mind helyben, Egerben. A legutóbbi botrányosnak minősülő hanganyag Mirkóczki Ádám hangját rögzítette, amin arról beszél, hogy ő a közadatkérések esetében nem adna ki adatokat, legfeljebb kicsontozva, lecsupaszítva, hogy azt ne lehessen használni.

 

Most azonban minőségében is új hanganyag került napvilágra egy videómegosztó portálon. Szerkesztőségünk is megkapta - több helyi és országos médiummal együtt - a hanganyagot (ez az email cmjegyzékében látható), azonban mielőtt közreadtuk volna megvártuk legalább az egyik érintett reakcióját. 

 

A hangfelvételen az egri polgármester és egy nő hangja hallható.

 

"A felvétel 2023 februárjában készült, Mirkóczki Ádám irodájában, munkaidőben. A Hivatal női alkalmazottjával flörtöl, és azzal menőzik, hogy megölné DJ Dominique-t és Danny Bluet, aki szerinte, köcsög, b*zi és patkány." - írta a szerkesztőségünknek megküldött felvétel kiszivárogtatója és hozzátette, hogy további hangfelvételekkel fog szolgálni amiben különféle jogsértéseket fog beismerni a polgármester.

 

 

A hangfelvételen a polgármester két előadót minősített, Danny Blue nevű előadóművész időközben egy nyilatkozatot juttatott el a mi szerkesztőségünkhöz. Ebben a nyilatkozatban mélységesen elítéli a polgármester sértő kijelentéseit:

 

Mélyen felháborított és megdöbbentett az a hangfelvétel, amely a napokban került nyilvánosságra, melyen Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere szóban bántalmaz és fenyeget engem és DJ Dominique kollégámat. Mint előadó, aki mindig is azért dolgozott, hogy szórakoztasson és örömet szerezzen a közönségének, elfogadhatatlannak tartom, hogy egy város vezetője ilyen módon viselkedjen.

 

A polgármesteri hivatalban folytatott beszélgetés során elhangzott minősíthetetlen és megdöbbentő kijelentések nemcsak, hogy méltatlanok egy városvezetőhöz, de veszélyesek és sértőek is. Lesújtónak tartom, hogy egy tisztségviselő ebben a pozícióban így nyilatkozzon bármely honfitársáról. Egyszerűen nem engedheti meg magának ezt a kommunikációt, sem egy honfitársával, sem más emberekkel szemben! Van-e annál lejjebb, mint amikor tisztségviselők nyilvánosan alázzák az előadóművészeket?

 

Szeretném felülvizsgálni a jogi lehetőségeimet és ezügyben megtenni a szükséges lépéseket, mert hiszem, hogy senkinek, sem közéleti személyiségnek, sem magánembernek nincs joga másokat ilyen módon fenyegetni vagy megalázni. Ezt a magatartást semmilyen körülmények között nem szabad szőnyeg alá söpörni.

 

A felháborodásom minden politikai állástól teljesen független. Emberileg és morálisan mélységesen aggasztó, hogy idáig jutottunk!

 

Azoknak, akik a közösségi médiában vagy élőben követik és örömmel ámulnak a mutatványaimon, köszönöm a folyamatos figyelmet, és hogy a pozitív reakcióik által mindig inspirációt nyerhetek.

 

 

Danny Blue

2024. 04. 17.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló