2024. június 23., Zoltán

Eger ügye

#egerplusz #eger #tisza-tó #környezetvédelem #békatutaj egyesület

Rövid videóban mutatkozik be a díjnyertes egri Békatutaj Egyesület

Barna Benedek 2021.12.01. 15:51

Amellett, hogy rendszeresen szednek szemetet és ültetnek fákat, nekik köszönhetjük a Tisza-tavon felállított, év kilátójának választott tornyot is.

 

Ahogy arról portálunk is beszámolt, a napokban az Aktív Magyarország Korszaknyitó konferencián két díjjal is elismerték az egri gyökerű Békatutaj Egyesület munkáját: most adták át nekik a már korábban kihirdetett Év Kilátója díjat a Tisza-tavon felállított Bölömbika kilátótorony építtetéséért, emellett az Aktív Magyarországért-díjjal is kitüntették őket.

 

Az Aktív Magyarország YouTube-csatornáján közzétettek egy rövid videót, amelyen bemutatkozik az egri egyesület. Szóba kerül a Tisza-tavon évenként szervezett szemétszedési akciójuk és a díjnyertes faültetési programjuk, emellett a rövid riport során ellátogatnak a Bölömbika kilátóhoz is, ahol – mint kiderült – akadt némi probléma egy szorgos harkállyal:

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló