2024. április 15., Anasztázia Tas

Eger ügye

#egerplusz #eger #markhot ferenc kórház #adomány #karácsony #ajándék

Ajándékokkal és karácsonyi dalokkal kedveskedtek a diákok az egri kórház betegeinek – FOTÓ

Barna Benedek 2021.12.20. 14:44

Több zsák játékot, könyvet, ajándékokat gyűjtöttek a beteg gyermekeknek.

 

A Lenkey János Általános iskolában már hagyomány, hogy a karácsony közeledtével ajándékokat gyűjtenek a beteg gyermekeknek. Nagy mennyiségű játékkal, könyvekkel, ajándékokkal és énekkel lepték meg a Markhot Ferenc Kórházban fekvő kis betegeket a Lenkey János Általános Iskola diákjai – adta hírül az Egri Sztorik a kórház közlése nyomán.

 

Mint írják, a fertőtlenítésen átesett adományt a kórház főigazgatója, Dr. Vácity József vette át Bíró Csaba intézményvezetőtől és a diákoktól.

 

A Lenkey Általános Iskola kamara kórusa az udvaron karácsonyi dallal kívánt áldott ünnepeket a gyerekeknek és a kórházban fekvő minden betegnek. Az intézmény kórusa karácsonyi dallal köszöntötte a kórház betegeit és munkatársait az intézmény udvarán.

markhot-ajandek-

Az idei adománygyűjtés szülői kezdeményezésre indult és először Mikulás napján az 5.a osztályosok lepték meg ajándékokkal a kis betegeket. Az adománygyűjtő akció folytatódott és a Lenkeys diákok több zsák játékot, könyvet, ajándékokat gyűjtöttek a kórházban fekvő beteg gyermekek számára.

 

Fotó: Birinyi Zsófia / egrisztorik.hu

Szeretné sok-sok gyönyörű fotót látni Egerről? Találkozzunk az Eger a legszebb város oldalunkon is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló