2021. május 6., Ivett Frida

Vélemény

#politika #Sior

Az ősi politikai sikerrecept: a lehető legtovább beszélni a semmiről

2021.04.30. 15:38

Sokaknak jól fizet.

Ha valaki nagyon sokáig tud beszélni a semmiről, az is egyfajta tehetség – persze elég kétes –, amiből sokan elég jól megélnek. Sior alábbi karikatúrája ezt a típusú politikust örökíti meg. Bár a rajzoló nem nevezte meg a szónokot, jó pár személy eszünkbe juthat a képről.

szonok

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni. 

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló