2023. december 6., Miklós

Vélemény

#Sior

Új szelek fújnak Orbánéknál: ami nem kínai, az hamis

2021.04.18. 12:55

A magyar kormány megtalálta a helyes irányt, a képlet egyszerű: az EU szar, Kína, Oroszország király. Utóbbiaktól veszünk is fel szépen hiteleket, hogy aztán olyanokra költsük, amely a keleti nagyhatalmaknak is tetszik. Így lesz erőműbővítés orosz hitelből, hogy kifizethessük a technológiát az oroszoknak. Lesz Budapest-Belgrád vasútvonal Kínai hitelből, hogy a kínai árut legyen min szállítani, és most kiderült, lesz egyetem is, mégpedig kínai, persze, hogy ahhoz is tőlük veszük fel hitelt. Naná, hogy Siort is megihlette a szuper konstrukció.

 

csen

 

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni. 

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló