2023. március 25., Irén Írisz

Vélemény

#szórakozóhely #szórakozás

Sziasztok. Egerben mi a legjobb bulihely hétvégén?

Csarnó Ákos 2022.09.13. 10:39

 

Ezzel a kérdéssel találkozhattunk az Egerben láttam, hallottam facebook csoportban és lássuk be, jogos a kérdés, ugyanis elég kevés minőségi bulihelyet találni ma Egerben. A kérdésre adott válaszok azonban egyszerre lesújtó és egyszerre nevetésre ingerlő képet festenek az egri szórakozási lehetőségekről.

 

Szóval a kérdésre az alábbi válaszok érkeztek (a legtalálóbbakat idézzük, de nyugodtan lehet továbbiakat is találni a csoportban).

 

Sziasztok. Egerben mi a legjobb bulihely hétvégén?

A polgármesteri hivatal.

A nagybuszmeg.

Házibuli, amit te szervezel.

Bulihely sincs XD

Hát, erre Vágó István is a közönség segítségét kérné..

Utazz vissza 2007 környékére!

Engedd el szerintem..

 

Amúgy nemsokára új partizós helyiség fog nyílni, “Encore Arena” néven, a Mátyás király út 142. szám alatt – írta meg az egrinapok.hu. Ott egy látványtervet is körbejárhatnak az érdeklődők virtuálisan. Amúgy az EgerInfo hétfőn már írt az új szórakozóhelyről.

 

Az egrinapok úgy folytatja, hogy „a történet alapvetően örömteli, hiszen Egerben jelenleg mérsékelt szórakozási lehetőség adott a fiatalok részére – annál legalábbis biztosan kevesebb helyünk van, amennyit a megyeszékhelyi és egyetemvárosi cím megkövetelne. Az Encore Arena-val érdemben javulhat a kínálat, ami jó.”

 

 

 

Az egrinapok szerint vannak kérdések, hogy mennyire lesz jó az új hely, szerintük az Encore Arena-val kapcsolatban a legnagyobb kérdésük és félelmük a helyszín, a Mátyás király út 142. szám ugyanis az Aldi melletti csarnoképületet jelenti. "Kétségtelen, hogy az üzemeltetőnek sem lesz könnyű dolga, hiszen az Almagyardombi Kollégiumtól 54 perc, a Felsővárosból 1 óra 10 perc, Felnémetről pedig 1 óra 40 perc sétányira található az új klub, ami valljuk be, még alkoholmámorban is tekintélyes távolság, de hát van esti busz és taxi, majd megoldják valahogy az érintettek. Az pedig egyértelmű előny lehet, hogy a város szélén járunk, ergo hátha kevesebb lakost zavarnak a szórakozók."

 

Előny viszont hogy „ami hiányzik a Völgy és a belváros “versenyéből”, az mintha meglenne az új szórakozóhelynél, történetesen egy vonulási irány/hullám/menetrend/hívjuk bárhogy. Az új klub, a facebook oldala szerint 22 órakor nyitna és hajnal 5-kor zárna, ergo pont tárt karokkal lenne képes fogadni a belvárosban és Völgyben éjfél körül végzőket. Egy ilyen menetrenddel, ha beválna, úgy sikerülne kielégíteni a szórakozók igényeit, hogy közben egyetlen érintett szereplő sem szenvedne forgalomkiesést.”

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló