2022. augusztus 8., László

Vélemény

#Sior #völner pál

Egy hivatali vesztegetéssel gyanúsított államtitkár bukásának margójára

2021.12.09. 19:42

 

A héten lemondott Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium politikai államtitkára, miután kiderült, hogy a legfőbb ügyész hivatali vesztegetés és más bűncselekmény gyanúja miatt folyamatban lévő nyomozás miatt indítványozta, hogy függesszék fel a mentelmi jogát. A gyanú szerint Völner rendszeresen kapott kenőpénzt a Bírósági Végrehajtói Kar vezetőjétől, akit le is tartóztattak.

 

Sior két rajzzal is reagált a bukott államtitkár ügyére:

lopi

gangi

 

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexfotó: MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló