2021. október 27., Szabina

Vélemény

#Sior #fidesz #ellenzék #volner jános

Jánosnak talán még 30 ezüst sem kellett volna

2021.10.01. 19:27

Sior újabb karikatúrájának céltáblája Volner János, aki az utóbbi években két pártot is otthagyott, mostanában pedig rendszeresen együtt szavaz a Fidesszel, és az ellenzéket támadja (Karácsony Gergelynek a kínai egyetemről szóló népszavazását a Kúrián támadta meg, majd a kormánypártok jól ismert szólamát visszhangozva "Gyurcsány Ferenc kesztyűbábjának" nevezte a főpolgármestert, az előválasztás kapcsán pedig annak "jogi meghekkeléséről" beszélt).

jaqnossss

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexfotó: MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló