2021. október 27., Szabina

Vélemény

#Sior #vadászati világkiállítás

Siker! 700 ezer látogató a vadászati kiállításon!

2021.09.29. 19:38

A szervezők kedden arról számoltak be, hogy immár 700 ezernél tarthat a vadászati világkiállítás látogatóinak száma – igaz, a legnagyobb látványosságnak szánt Hungexpóra néhány tízezren látogattak ki, de még hozzászámolták az ehhez kapcsolódó programok iránt érdeklődőket is, így jött ki a szép nagy szám. Egy ilyen hírt pedig Sior nem hagyhatott szó (pontosabban rajz) nélkül:

vadasz

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexfotó: MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló