2021. november 28., Stefánia

Vélemény

#Sior #tankcsapda

Neked meg nem jut más, csak a maradék... 66 millió!

2021.10.29. 19:16

 

Győr fideszes önkormányzata 66 millió forintot fizetett a Tankcsapdának egy koncertért – derült ki a napokban. Hasonló összegbe került a városnak tavaly egy olyan zenei rendezvény, amelyen tizenhárom helyszínen huszonhat zenekar lépett fel. A zenekar dobosa, Fejes Tamás viszont úgy reagált, hogy normál gázsit kaptak, viszont a Győrbe hozott technika nagyon drága volt. Akárhogy is, messze vannak azok az idők, amikor Lukács Laci azt énekelte, hogy "Ha rágondolok, hányhatnék, / Beszáll az autójába a rohadék, / Neked meg nem jut más, csak a maradék!"

tanksapka

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexkép forrása: ugytudjuk.hu)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló