2022. december 3., Ferenc Olívia

Vélemény

#Sior #szabadságharc #tálibok

Egy nagy ember az mondta, a tálibok olyanok, mint az 1956-os pesti srácok

2021.08.23. 19:48

Bencsik András, a kormánypárti Demokrata hetilap főszerkesztője a HírTV Sajtóklub című műsorában az afganisztáni eseményekről szólva azt találta mondani, hogy a tálibok hadjárata szabadságharc, és olyanok ők, mint az 1956-os pesti srácok. Nem, ezt nem Sior találta ki – ő csak reagált rá, a maga módján.

taliban

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexfotó: Varga György / MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló