2022. augusztus 8., László

Vélemény

#Sior #alkohol

Mindjárt vége a száraz novembernek – Aki végigcsinálta, az elvileg kevesebbet fog piálni a jövőben

2021.11.29. 19:27

Napi Sior, ezúttal az italozás témájában.

 

Brit példa nyomán néhány éve itthon is meghirdetik a száraz novembert, amely egy absztinens hónapot kér mindenkitől. A kihívást teljesítők körében pedig azt figyelték meg, hogy aki kibírt egy hónapot alkohol nélkül, az jó eséllyel később is kevesebbet iszik. 

pias

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexfotó: pikrepo.com)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló