2022. október 4., Ferenc

Vélemény

#Sior #kína #téli olimpia #kényszermunka

A diplomáciai bojkott meg se fog kottyanni a kényszermunkatáborok árnyékában zajló téli olimpiának

2022.01.25. 19:19

Kína és a nyugati országok diplomáciai viszonya az utóbbi években többek között az ázsiai országban élő ujgur kisebbséget ért attrocitások, a hongkongi demokrácia lepépítése miatt egyre romlott. Éppen ezért nem meglepő, hogy egyes államok demokráciai bojkottot hirdettek a február 4-én kezdődő téli olimpiára. Persze Kínát aligha hatja meg, hogyha egyesek nem küldenek diplomáciai delegációt a sporteseményre... Sior az lábbi rajzzal készült a közelgő olimpiára:

olimpia

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexkép forrása: unsplash.com)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló