2021. szeptember 16., Edit

Vélemény

#Sior #német szilárd

Vajon kinek szól a napi moslékfotó?

2021.08.03. 19:54

Ez a nagy kérdés.

A napokban a híreket böngészve jó eséllyel sokan belefutottak abba a virslis-makarónis tojásos lecsóról készült fotóba, amellyel Német Szilárd Fidesz-alelnök, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára borzolta a kedélyeket a Facebookon. A kép Siort is megihlette:

sziszi

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexkép forrása: Németh Szilárd / Facebook)

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló