2024. május 28., Emil Csanád

Vélemény

#Sior #fertő-tó

Volt egyszer egy Fertő-tó...

2021.11.19. 18:58

Nemrég bejutott egy ellenzéki képviselő a Fertő-tónál zajló, nemzetközi szervezetek által is kifogásolt építkezés területére. Kocsis-Cake Oliviót, a Párbeszéd politikusa közzétette a több mint egyórás bejárásról készült felvételt, bár azt a projektet irányító cég utólag megpróbálta letiltani. A képviselő az Átlátszó kérdésére így foglalta össze a beruházáson tett látogatást: „mindent legyalultak, be van betonozva az egész. Láthatóan nem figyeltek arra, hogy megőrizzék az értékeket. Az ott látottakból teljesen világos, hogyan állnak a NER-es beruházások a környezetvédelemhez.”

ferto

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexfotó: pixabay.com)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló