2023. június 4., Bulcsú

Vélemény

#Sior #nemzetközi eucharisztikus kongresszus #pápa

Felbolydult az élet a magyar fővárosban a katolikus kongresszus miatt, na de mennyire?

2021.09.09. 19:39

 

75 ezren regisztráltak Ferenc pápa budapesti miséjére, amelyet a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson tart majd. Ezt a KDNP online lapjában, a vasarnap.hu-n közölt egy cikk úgy kommentált: "Ezt tudja a magyar katolicizmus felmutatni? Ennyi a mi hitünk, testvérek? Hát ennyi, kéremszépen". Az írást időközben eltüntették az eredeit helyéről (már csak a Mandiner.hu-n szereplő átvétel érhető el a neten), de addigra már bejárta a netet. Siort meg is ihlette a hír: 

papai

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexfotó: Szigetváry Zsolt / MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló