2021. november 28., Stefánia

Vélemény

#Sior #irodalom

A Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója kukázná a magyar irodalom 80 százalékát

2021.11.08. 19:33

 

"Ha rajtam állna, akkor a magyar irodalom nyolcvan százalékát valószínűleg kukáznám, tehát azt mondanám, hogy sajnos nem jó" – mondta Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója, miniszteri biztos egy friss interjúban. Demeter elmondása szerint a kedvenceihez, Rilkéhez, Arany Jánoshoz és Kemény Istvánhoz méri a kortárs irodalmat, amiben pedig bőven lát kivetnivalót. Emellett pedig arról is beszélt, hogy "személyes élmény alapján" gyűlöli a színházat. "Amikor színházba kell mennem, az olyan, mint másoknak a fogászat, libabőrös vagyok" – fogalmazott.

demeterrr

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexfotó: Illyés Tibor / MTI)

 

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló