2023. október 1., Malvin

Vélemény

#Sior #kampány #aláírásgyűjtés

Vajon hogy állnak most a kamupártok az aláírásokkal?

2022.02.13. 18:51

Kinek így jön össze a szükséges 500 szignó, kinek úgy...

 

Hétvégén beindult a kampány az aláírások gyűjtésével, amelybe jó eséllyel ezúttal is beszálltak kamujelöltek, akik sok esetben jó eséllyel nem éppen tisztességes úton gyűjtik majd a szignókat. A korábbi tapasztalatok alapján legalábbis van okunk gyanakodni – nem is kell messzire mennünk, hiszen Egerbenen is láthattunk erre példát. Érthető, hogy a mi Siorunknek is az aáírás-biznisz jutott eszébe a hétvégén beindult kamányról:

500

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexfotó: Marja János / MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló