2021. november 28., Stefánia

Vélemény

#Sior

Részegen a Parlamentben?

2021.10.28. 18:58

 

Kövér László házelnök a napokban egy pálinkaverseny díjátadóján arról beszélt, hogy a mértékkel fogyasztott pálinka bátorságot, a bor bölcsességet ad. Ezt egy nappal azután mondta, hogy párttársát, Simonka Györgyöt – ai ellen korrupciós bűncselekmények miatt indult eljárás – azzal vádolták meg, hogy illuminált állapotban ült be a Parlamentbe. E két hírre reagálva született Sior legújabb karikatúrája:

pia

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexkép forrása: Jakab Péter Facebook-oldala)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló