2024. június 21., Alajos Leila

Vélemény

Mosógépet könnyebb eladni, mint téged

Egri Ügyek 2019.11.30. 00:00

Nyitrai Zsolt helyzete nem rózsás, kell a segítség. Na de ilyen?

 

Orbán Viktor miniszterelnök úgy rúgta be a kampánymotort Egerben, hogy a láthatóan ittas kukás adta a másikat. Ilyen szintű üzenethalmazt nem egyszerű értelmezni: a helyi fideszes jelölt totális lealázása keveredett a nép közé látogató eccerű népfiú imázzsal.

 

Nyitrai Zsolt szénája nem áll egyértelműen jól Egerben. Félig eltitkolt kimutatások szerint egyáltalán nem biztos a helyzete, vagyis a helyi ellenzéki erők akár meg is szorongathatják és akár el is vehetik tőle a győzelmet. Ezért mindenképpen Egerben kellett kezdeni a fideszes erősítő kampányt. Ráadásul – rossznyelvek szerint –  Orbán Viktor egyben hip-hop le is tudhatta a számára nem kimondottan kedvelt egri jelölttel való kampányeseményt.

 

Orbán aztán meg is adta a módját, hogy Nyitrai Zsolt magabiztosan húzza be az a bizonyos ikszet. Erre mondják azt a magyar köznyelvben, hogy minek annak ellenség, akinek ilyen barátai vannak. A miniszterelnök feltöltött egy videót a közösségi oldalára, amiben egri látogatásának köznépi pillanatait örökítette meg a jövő nemzedékei és a reménybeli szavazói részére. Olyan felütéssel kezd a miniszterelnök, amit Muhammad Ali (vigyázat, muszlim!) is megirigyelne, és amitől Nyitrai Zsolt úgy fagyott le mind az Office 2013 két óra mentés nélküli gépelés után.

 

Mosógépet könnyebb eladni, mint téged! – mosolyog ki a miniszterelnök a kamerákba és kezdődhet is a buli. Teljesen véletlenül felkeresett egri polgárok, családok (nem teljesen felkeresettek persze), véletlenszerűen otthon tartózkodó teljes háromgenerációs család, elnézéskérés a késésért valamint cukicia és értelmezhetetlen gyűjtőív is ott történik a képernyőn, előttünk. A videóra a koronát a részeg kukás teszi rá. Ha csak egy videót nézne meg ma, akkor ezt ajánljuk:

 

 

 

Nem világos, hogy ezzel a videóval lazaságot akart sugallni a miniszterelnök, vagy egy tőről metszett youtuber alázóvideót látunk, de az fix, hogy ez legalább -6 % Nyitrai Zsoltnak Egerben.

 

A szerk.

 

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló