2023. december 6., Miklós

Vélemény

Mirkóczki nemhogy elesett, de a földbe is rúgott

Csarnó Ákos 2021.09.29. 14:50

Hazudik az egri polgármester?

 

Nagy hullámokat kezd vetni az egri foci helyzete és a szereplők viselkedése. Most viszont egy olyan szintre jutott el az adok-kapok, amikor a tények mást mondanak, mint egyes szereplők.

 

Korábban közreadtunk egy írást, ami a Megmozgatlak Sportegyesület - benne 40 gyerek - kiebrudalásáról adott tájékoztatást, most az egyesület elnöke egy televíziós beszélgetésben elhangzottakra ad választ.

 

Az egri polgármester által a Megmozgatlak SE-re vonatkozó kijelentései, amelyet az egriszín internetes portál Féktelenül című műsorában tett hazugság. A Megmozgatlak SE évek óta nevel ki gyermekeket az Eger SE-nek, közel 20 gyermeket áramoltattunk a klub felé mindenféle ellentételezés nélkül, sőt közös edzéseket is tartottunk, amelyről Harmati Péter akkori operatív igazgató is tudott és üdvözölt.

 

Visszautasítom, hogy a polgármester bármely olyan egyesülethez hasonlítson, amely a Mezőkövesdhez irányította a gyerekeket. A Megmozgatlak SE kizárólag az Eger SE-hez lojális. A programunk részeként kijelenthető, hogy az Eger SE-hez áramoltatott gyermekek mára az Eger SE U-8 as korosztályának gerincét alkotják, köztük a fiam is, akik az Eger SE hírnevét öregbítik szerte az országban. Hazugság a polgármester azon kijelentése is, mely szerint Tao támogatásban részesülnénk. Nem részesülünk semmilyen támogatásban, kizárólag a szülők által befizetett tagdíjból működünk. Az MLSZ által indított Bozsik programban is önkéntes alapon veszünk részt, kizárólag a program önfeledt fesztivál jellege miatt. Amennyiben a polgármester venné a fáradtságot és tájékozódna, nem pedig a rossz tanácsadókra hallgatna, nem beszélne hülyeségeket. A polgármester mégis szereti láttatni magát, mint az egri foci támogatója, holott alapvető tények és információk birtokában sincs.

 

Ezek után hogyan várhatná el tőle bárki, hogy az egri foci érdekében tud és képes tenni.

 

dr. Kovács Csaba elnök Megmozgatlak SE.

Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló