2022. november 28., Stefánia

Vélemény

#Sior

Miniszterelnök Úr, azt a pörköltszaftos mindenit!

2021.05.25. 22:36

Orbán Viktor, miután szombaton bejelentette, hogy jöhetnek az újabb lazítások, mert elértük az 5 millió beoltottat, egészen váratlanul összefutott egy éppen akkor házasodó fiatal párral. A találkozásról videó is készült, a miniszterelnök egy picit szabadkozott is, hogy „nem borotválkoztam, az unokáim összekentek pörköltszafttal”.

 

Ezt Sior sem hagyhatta rajz nélkül, íme:

szafft

 

pori

 

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló