2024. július 21., Dániel Daniella

Vélemény

#Sior #orbán viktor #karikó katalin

Milyen emberi a mi miniszterelnökünk, hát disznósajtról beszélget Karikó asszonysággal

2021.05.14. 21:39

Csütörtöki hír, hogy Orbán Viktor találkozott Karikó Katalinnal, a koronavírus elleni új, mRNS-technológiájú vakcina magyar származású kifejlesztőjével, akit korábban még véletlenül asszonyságozott. Péntek reggel aztán a Kossuth Rádió szokásos miniszterelnöki interjújában a riporter rákérdezett arra, hogy a beszélgetésen szóba került-e, hogy Karikó Katalin szerint „hány százalékos átoltottság kell, hogy túl legyünk ezen”, vagyis a koronavírus-járványon. Erre a miniszterelnök elmondta, hogy a szakember "csomó érdekes dolgot mondott", volt, amit ő is megértett. Majd jött valami maszlag a magyarságról, Hunniáról, nehéz volt érteni az összefüggéseket, majd aztán kiderült a lényeg is:

kémcsövek és a védőoltás mellett meg tudtunk vitatni szakmai kérdéseket, mint a disznósajt és hasonló ügyeket, hogy paprikát csak Szegedről.

Sior a disznósajtot polgáriasította, így jött a sonka, és egy újabb rajzzal reflektált a minőségi közéletünk felvágottaira. 30 deka, maradhat?

 

sonka

 

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló