2024. május 24., Eszter Eliza

Vélemény

#vasútállomás #intermodális csomópont #imcs

Miért néz ki így az Állomás tér?

olvasói levél 2023.10.05. 12:45

Mintha 50 éve hozzá se nyúltak volna

A Vélemények rovatban a szerkesztőség véleményétől eltérő írásokat is közreadunk, azonban azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk. Természetesen szívesen várjuk a válaszreakciókat, amelyeket közre is adunk.

Pár napja kaptunk egy olvasói levelet. Az egri vasútállomás környékének egyik legzavaróbb, de mondhatjuk legfelháborítóbb része az Állomás tér. A tér évek óta gazdátlan, nyilván az intermodális csomópont kialakításának késlekedése miatt is, de ami sok, az sok. Olvasónk szerint legalábbis vannak problémák.

 

 

 

Egy hete (szept 26.), telefonon jeleztem az önkormányzat illetékesei felé a problémám, miszerint a vasútállomásunk előtti téren, a színházas hirdetőoszlop közelében, egy gyalogosok által gondolom forgalmasabb részen, merthogy térkővel kirakott járda is vezet arra, az út be van szakadva - vélhetőleg, bár ebben nem vagyok referens - ha tovább szakad, akkor egy csatornába fog, mert így is elég mélynek tűnik.

 

A telefonon keresztül az illetékes úr megígérte, hogy megnézik a bejelentett beszakadást, de ez eddig gondolataim szerint nem történhetett meg, mert ugyan úgy csak festékkel van megjelölve, melyet gondolom a kétfarkúak hagyhattak ott jelzésképp.

 

Tisztelettel kérném segítségüket, hogy ha lehet, jelöltessék már meg az úthibát legalább egy "csíkos terelőoszloppal" mind a gyalogosok, mind az autósok felé, ugyanis a közvilágítás sem minden esetben tökéletes az állomás utcában. 

 

Tisztelettel maradva egy szabadnapos vasutas, aki becsülettel próbálja vinni a vasutunk, és városunk jó hírnevét.

Támogasd a hatalomtól független újságírást!

Bár a kormánymédia megpróbálja elhitetni, hogy a tőlük független szerkesztőségek úsznak a pénzben ez közel sincs így.

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast adománnyal a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adományodat ide utalhatod: 10918001-00000113-44920004.

Köszönjük!

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló