2023. december 9., Natália

Vélemény

#Sior #kövér lászló #villa #erdély

Kövér László esete az erdélyi villával, ahol állítólag sokat látták, pedig elvileg ott se volt

2021.12.21. 19:45

 

Juhász Péter egykori ellenzéki politikus osztott meg a napokban egy videót arról az úszómedencés villáról, amely az erdélyi Hargitán fekvő Tibódon áll, és Kövér László kabinetfőnökének tulajdona. A helyiek állítólag többször látták ott a magyar Országgyűlés fideszes házelnökét, ő viszont azt állítja, "egyszer sem vette igénybe" a székelyföldi házat. Kövér és a hargitai villa esete megihlette a mi Siorunkat:

hargita

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexfotó: Veres Nándor / MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló