2021. május 6., Ivett Frida

Vélemény

#koronavírus #Sior #mohácsi csata

Koronavírus – Már 26 ezernél is több magyar elhunyt. Mohács a kanyarba sincs

2021.04.23. 20:35

Sior legújabb rajzához csak néhány adatot szeretnénk megosztani. A koronavírussal összefüggésbe hozható magyarországi halálesetek száma átlépte a 26 ezret. 1526-ban, a Mohács mellett megsemmisített magyar haderő nagyjából 25 ezres volt, körülbelül 14 ezer magyar lovast és gyalogost öltek meg az Oszmán Birodalom katonái.

 

mohacs

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni. 

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló