2024. július 14., Örs Stella

Vélemény

#Sior #kövér lászló #mikulás

Kedves Kövér László, a Mikulás amúgy nem meleg, de egyes fideszes politikusok igen

Szabadi Szabolcs 2021.12.06. 19:56

Attól is ennyire ki tetszik lenni? Pedig nem kéne.

Kövér László totál kiborult néhány napja azon a norvég reklámon, amelyben a Mikulást homoszexuálisnak ábrázolják. Már régen találkoztunk ennyire ocsmány, gusztustalan provokációval, ami a hitünket, vallásunkat, meggyőződésünket érte – kommentált a házelnök. Kövér közölte, hogy elsősorban nagyapaként aggódik a gyerekekért és a „Nyugat hanyatlása” miatt is.

 

Sior mai rajzát Kövér László fenti sztorija ihlette, íme:

 

sior_telapo_kover

 

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

 

Indexkép: MTI

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló