2022. május 18., Erik Alexandra

Vélemény

#Sior #nato

Hozzánk is küldenének ezer fős NATO-csapatot – Kérdés, hogy itt hogy fogadják

2022.01.28. 19:30

Sajtóértesülések szerint az Egyesült Államok és szövetségesei arról tárgyalnak, hogy több ezer katonát vezényeljenek a kelet-európai NATO-országokba egy esetleges ukrajnai orosz invázió előtt. A NATO-csapatok betelepítésének elfogadását fontolgató államok között van Magyarország is. Az orosz fenyegetésnek szentelt karikatúrák után most erről rajzolt Sior:

nato csapat

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexfotó: pexels.com)

 

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló