2024. április 12., Gyula

Vélemény

#Sior #pedagógusok #orbán viktor #béremelés

Ez lenne a pedagógus-béremelés képlete?

Szabadi Szabolcs 2021.10.10. 11:43

Egészen biztos, hogy nem a válsztások előtti osztogatás részeként, de Orbán Viktor pénteken bejelentette, hogy januártól 20 százalékkal emelik meg a bölcsődékben dolgozók és a kulturális területen foglalkoztatottak fizetését. A tanári béremelés kapcsán viszont azt mondta, hogy „sajnos mindenki bérét nem lehet megemelni egyszerre".

 

Szombatra megváltozhatott a miniszterelnök véleménye, Orbán Viktor egy Facebook-bejegyzésben megemlítette, hogy a pedagógusok is kapnak 10 százalékos béremelést. Hogy ezt miként sikerült kisakkozni, miszerint az egyik nap még nem járt béremelés a pedagógusoknak, a másik nap pedig már igen, az maradjon a kormányfő titka. Mindenesetre állandó és legnagyszerűbb művészünk, Sior így reagált a hírre:

 

tyanari

 

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

 

 

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egerben láttam, hallottam csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló