2023. március 22., Beáta Izolda

Vélemény

#Sior #propaganda #bige lászló

Bige Lászlót még éppen nem kulákozták le, de a célközönség nyilván megérti a kormány üzenetét

2021.12.17. 19:36

 

A műtrágyás vállalkozó Bige László, az egyik leggazdagabb magyar az utóbbi időben amolyan Soros György-szerű figuraként új közellenséggé vált a magyar kormánypropagandában: azzal vádolják, hogy ő tehet a hazai műtrágyaárak drasztikus emelkedéséről. Sior elképzelte, hogyan megy át az üzenet az embereknek:

szar

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Indexfotó: Balázs Attila / MTI)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló