2022. január 28., Károly Karola

Vélemény

#Sior #fidesz

Az igazán elhivatott Fideszes az lenne, aki Orbán-beszédre mutató QR-kódot tetováltat magára?

2022.01.07. 19:36

 

"Azt hiszem ilyen lehet az igazi elhivatottság" – ezzel a szöveggel rakott ki Németh Zsolt fideszes képviselő egy képsorozatot, amelyeken az látható, hogy egy alkarra tetovált QR-kód beolvasva Orbán Viktor 2018-as győzelmi beszédének Youtube-videójára visz. Valójában csak egy mémről van szó, amelyen csak kicseréltek egy képkockét az Orbán-videó pillanatképére, mindenesetre a kormánypárti képviselők és influenszerek megjelentek a poszt alatt ujjongó hozzászólásaikkal. Nos, mi ez, ha nem tökéletes alapanyag egy Sior-karikatúrához?

qr

Sior Facebook-oldala az egyik legizgibb hely a közösségi éterben, érdemes benézni hozzá, KATT IDE még több Siorért! De akinek még több kell kedvenc művészünkből, annak érdemes az Insta-oldalát is meglátogatni.

Kedves Olvasóink, Sior társadalmi munkában, teljesen ingyen rajzol nekünk, pontosabban Önöknek szinte minden nap. Ha valaki szeretné és tudja is őt, a művészetét anyagilag támogatni, a Patreon nevű oldalon keresztül megteheti, IDE KATTINTVA. (A Patreon egy művészeti platform, amelyet világszerte használnak, egyebek közt művészeti kezdeményezések, művészek patronálására.)

(Kép forrása: Németh Szilárd / Facebook)

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló