2023. december 9., Natália

Riasztó

#baleset #m25 #maklár

VIDEÓ az M25-ösön történt balesetről – Megsemmisült az autó hátulja, nem csoda, hogy 3-an is megsérültek

Nagy Donát 2021.05.07. 07:27

A megengedett sebesség felével is alig ment az a kocsi, amelybe belerohant egy kisteherautó csütörtökön az M25-ösön.

Ahogy arról csütörtökön beszámoltunk: két autó ütközött az M25-ös út Maklárhoz közeli szakaszán, miután egy kisteherautó hátulról belerohant az előtte közlekedő kocsi hátuljába. A tanulóautó csomagtartója szinte teljesen eltűnt, a hátsó szélvédője pedig kitört. Az RTL Klub is beszámolt az esetről, a csatorna összefoglalójából újabb részletek derültek ki.

 

 

A teherautó vezetője elismerte, hogy hibázott, mert figyelmetlen volt, de azt állította, szerinte a tanulóvezető is túl lassan ment, hiszen fele annyival sem haladt, mint az ott megengedett sebesség, és ez megtévesztő volt. Azaz a teherautósöfőr szerint az autóúton 40-50 km/h-val haladt csak a tanulóautó.

 

A balesetet okozó teherautó elején a lökhárító és a motorháztető rongálódott meg. A tanulóautó az árokban végezte, egy fiatal nő súlyos, két férfi pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. Mindannyiban a személyautóban ültek, a teherautó sofőrje nem sérült meg a balesetben.

Csatlakozzon Eger legnagyobb online közösségéhez, legyen tagja tematikus Facebook-csoportjainknak is! Találkozzunk az Egri ügyek csoportban is, már csak egy kattintás!
Van egy jó sztorija, témajavaslata, de félti a névtelenségét?
Küldje el biztonságos csatornánkon, így garantáltan inkognitóban marad!
Köszönjük, ha hozzászól a cikkhez, de kérjük, ezt kulturált formában tegye!

További hírek

Friss cikkeink a rovatból

Címoldalról ajánljuk

Még egy kis olvasnivaló